O nama
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

O nama

Hotel HEC Residence nalazi se u Miločeru, jednom od najljepših djelova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ ljetovalištu.


Udaljen je 280 m od predivne pješčane plaže „Pržno“, a svega nekoliko metara više od miločerskog parka i čarobne „ Kraljičine plaže“ za kojom slijede u nizu kraljevska plaža „Miločer“ i pitoreskni grad-hotel Sveti Stefan.

Miločer je poznat kao mjesto čiji bajkoviti pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, a ljubazno osoblje hotela HEC Residence  potrudiće se da Vam odmor ostane u najljepšem sjećanju.

 

Restoran

Restoran

Najbolji način da upoznate jednu destinaciju jeste da probate njene gastronomske delicije. U tom slučaju ste na pravom mjestu jer je hotel HEC Residence centar gastronomskih dešavanja u Crnoj Gori. Jedinstveni jelovnik će vam omogućiti hedonističko uživanje u hrani i približiti gastronomsku kulturu Crne Gore, ali će vam takodje omogućiti i brzi doručak, poslovni ručak, različite kafe pauze između sastanaka, koktele uskladjene sa Vašim zahtjevima, romantične večere, ili svadbena slavlja. Svim Vašim specijalnim zahtjevima kada je riječ o gastronomiji možemo izaći u susret. Vaše je samo da poželite.
Lobby bar

Lobby bar

Predah između svakodnevnih obaveza pronađite u prijatnom ambijentu Lobby bara i ljetnje terase sa predivnim pogledom na more. Odaberite iz bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata i vrhunskih poslastica.
Konferencijska sala

Konferencijska sala

Odličan ambijent da impresionirate učesnike i goste, a okruženje podstiče maksimalne rezultate pojedinačnih i timskih aktivnosti. Bilo da je riječ o velikom ili malom dogadaju, poslovnom ili društvenom eventu, protokolarnom ili diskretnom, naš profesionalni tim će se posvetiti i najsitnijim detaljima. Za organizacju različitih skupova (konferencije, seminari, promocije, prezentacije, press konferencije, kokteli i sl.) hotel HEC Residence raspolaže multifunkcionalnim konferencijskim salama koje su opremljene savremenom i kvalitetnom tehničkom opremom.